دانلود انواع گل زینتی تصویر (کشاورزی و زراعت)

دسته بندیکشاورزی و زراعت
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات12
حجم فایل4.173 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

گل میمون

نام علمی: Antirrhinum majus 

این گیاه از جنس Antirrhinum و متعلق به خانواده scrophulariaceae میباشد.


  

گل زعفران زینتی یا کروکوس CROCUS 

جنس :  از گیاهان خانواده زنبق ها


  

تاج الملوک

نام علمی : aquilegia chrysantha 

 

 

به همراه عکس 

 

....

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ چهارشنبه 29 آذر 1396 ] [ 20:58 ] [ آریا برومندی ]
[ ]

تحقیق درباره انگور (کشاورزی و زراعت)

دسته بندیکشاورزی و زراعت
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات20
حجم فایل14 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

- مقدمه:

انگور یكی از مهمترین میوه هایی است كه كشت و تولید آن در كشور ما از سابقه بسیار طولانی بر خوردار است. علاقه ایرانیان قدیم به مصرف فرآورده های مختلف انگور بخصوص به حالت تازه خوری، شیره، خشكبار ( كشمش) ناشی از شرایط طبیعی كشور برای پرورش تاك بوده است.

بنابراین كشور ایران یكی از سرزمینهای اولیه كشت انگور در جهان به شمار می رود و مردم كشور ما از دیر زمان با روشهای كشت و تولید انگور آشنا بوده اند به همین دلیل است كه امروزه در اكثر نقاط ایران از نواحی سرد سیر شمال تا حواشی كویر و همچنین مناطق جنوب كشت انگور معمول می باشد. علاوه بر این انگور به طور وحشی و به مقدار فراوان در جنگلهای ایران وجود دارد.

از آنجایی كه سطح زیر كشت و میزان تولید انگور نسبت به سایر محصولات باغبانی بسیار چشمگیر بوده و به صورت های مختلف در بازارهای داخلی و خارجی مصرف دارد لذا به لحاظ اقتصادی یكی از معدود محصولاتی است كه می تواند یكی از ارقام صادرات غیر نفتی را تشكیل دهد. شایان ذكر است كه در بین ارقام مختلف و متنوعی كه در ایران تولید می شوند رقم بیدانه كشمش (سلطانی) جزو بهترین ارقام خشكبار انگور در دنیا بوده و از معروفیت جهانی بر خوردار است. محصول این رقم به خاطر اهمیت صادراتی آن به صورت كشمش و شیره و حتی تازه خوری در بین سایر ارقام انگور رقم غالب به شمار می رود.

بررسی های اقتصادی نشان می دهد كه محصول انگور و فرآورده های آن كه شامل كشمش و شیره می باشد. بعد از پسته و خرما می تواند در ردیف بزرگترین ارقام صادراتی كشور قرار گیرد.

2-    اهمیت اقتصادی تولید انگور و كشمش در ایران:

تاك (مو) یكی از قدیمی ترین گیاهانی است كه كشاورزان در اكثر نقاط ایران با كشت و نگهداری آن آشنایی دارند. موكاری ایران در وضع حاضر عبارت است از تعدادی واحد های كوچك و متوسط در شرایط اقلیمی بسیار متغیر و مختلف كه در میان سه قطب بزرگ تولید یعنی مشهد، شیراز و ارومیه قرار گرفته اند.

اغلب تاكستانهای ایران به روش سنتی (چوب پشته ای، كوتی،  قاه ای) بوده با تاكداری های دنیای پیشرفته در بسیاری از مسایل تاك داری تفاوتهای كلی مشاهده می شود.

یكی از مشكلات مهمی كه بر سر راه تغییر سیستم های تاك داری ایران قرار گرفته است، عدم آشنایی باغ داران با عملیات تغییر سیستم تاك داری و عدم آگاهی از مزینهای روشهای نوین تاك داری است كه البته به علت هزینه های اولیه، بایستی ضمن انجام راهنمایی های لازم، كمك های وزارت كشاورزی و تسهیلات لازم، شامل حال باغ داران انگور باشد تا تاك داران كشور بتوانند نسبت به تغییر سیستم تاكستانهای خود اقدام و از این رهگذر به اهداف دولت در خصوص صادرات غیر نفتی كمك نمایند.

در حال حاضر كشور ما از نظر سطح زیر كشت، هشتمین كشور و از لحاظ میزان تولید هفتمین كشور جهان می باشد كه در صورت اجرای طرح، صادرات كشمش ایران به 150 هزار تن افزایش یافته و 180 میلیون دلار در آمد ارزی حاصل از آن خواهد بود.

3-    گیاه شناسی:

مو گیاهی است از تیره ( خانواده) امپلی داسه (Ampelidaceae) كه آن را سارمانتاسه یا ویتاسه نیر می نامند. 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ چهارشنبه 29 آذر 1396 ] [ 20:58 ] [ آریا برومندی ]
[ ]

انگور 35 ص (کشاورزی و زراعت)

دسته بندیکشاورزی و زراعت
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات34
حجم فایل1.506 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

       

        مقدمه  :

 

    جنس Ribes   از تیره انگور فرنگی  Grossulariaceae   می باشد که در گذشته در تیره saxifragaceae  بوده است . این جنس در ایران دارای چهار گونه شناخته شده به شرح زیر می باشد :

  انگور فرنگی                                                   Ribes uva. – crispa L .

  قره غات                                                         Ribes orientale Desf .

  انگورفرنگی قرمز                                                      L.   Ribes rubrum

  انگور فرنگی سیاه                                                        Ribes nigrum L.

  گالش انگور تیره گل              Ribes melananthum Boiss & hohen

 

از بین این گونه ها تنها گونه Ribes melananthum Boiss & hohen .  انحصاری ایران است و گونه های دیگر علاوه بر ایران در کشورهای اروپایی ، ارمنستان ، طالش ، قفقاز ، آناتولی ، شمال آفریقا و سیبری نیز پراکندگی دارند ( مظفریان ، و ، ۱۳٧۵) .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

انگور فرنگی

نام علمی : Ribes  uva. - crispa L .

syn:  Ribes grossularia  L.    ,  R . reclinatum ,  R . caucusicum  Adam ex Roemer& schultes

نام انگلیسی :      Catberry ,  European gooseberry , wild gooseberry, common

                                                                                                                              gooseberry

نام آلمانی :             Stachelbeeren , Gemein stachelbeer  Stachelbeer- ribsel

نام ایتالیایی :                   Grossularia rossa  ,  Uva spina  ,  Grossularia giardini

نام فرانسه :    Agrassol , G. a manqueriaux , G. des haies , Grosellier epineux

اسامی بومی محلی ایرانی : به زبان ترکی فرنگ اوزومی ، در رودسر ( دیو انگوری ) ، در مازندران در نور و کجور ( گالش انگور و گالش انگورك ) ، ریپ زوبروم می گویند .

 نام عربی : ریباس

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ چهارشنبه 29 آذر 1396 ] [ 20:57 ] [ آریا برومندی ]
[ ]

آموزش پرورش خیار گلخانه ای (کشاورزی و زراعت)

دسته بندیکشاورزی و زراعت
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات17
حجم فایل20 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

آموزش پرورش خیار گلخانه ای(درختی)

اسکلت بخشی از گلخانه است که پوشش پلاستیکی یا شیشه ای را نگه میدارد. اسکلت گلخانه باید محکم و سبک بود و در عین حال ارزان و با دوام باشد و تا حد امکان سایه کمتری داشته باشد. در حال حاضر اسکلت گلاخنه را بیشتر با آهن گالوانیزه و یا آلومینیم می سازند و در بعضی موارد از چوب هم استفاده میشود که هم ارزانتر است و هم ساخت آن آسانتر است، ولی این اسکلتها زود می پوسند و در ضمن برای استحکام بیشتر باید از قطعات چوبی ضخیمتری استفاده کرد که این امر سبب کاهش نفوذ نور آفتاب بداخل گلخانه می گردد.

در حال حاضر دو نوع گلخانه رواج دارد:

 1- گلخانه دو طرفه   2- گلخانه کوآنست

در گلخانه های دو طرفه دیوارهای جانبی عمودی هستند و سقف آنها حالت مثلثی دارد. در گلخانه کوآنست از کمانهای لوله ای یا چوبی (بیشتر لوله های فولادی) استفاده می شود در این روش کمانها را که دارای قوسی حدود 180° هستند بموازات هم و بفواصل مشخص (1.5-3.5 m) در زمین فرو می کنند و کمانها بوسیله تیرهای افقی که در امتداد طولی گلخانه قرار دارند بهم اتصال می یابند و مستحکم می شوند. فاصله تیرهای افقی که بطور موازی در روی کمانها قرار گرفته و اولین کمان را به آخرین کمان وصل می کنند، 100-150 cm است. به این ترتیب یک فضای درونی بزرگ و واحد بوجود می آید. برای پوشاندن گلخانه کوآنست معمولاً از پلاستیک استفاده می کنند. بدین منظور در فواصل بین لوله های افقی و بفاصله 25-30cm سیمهای گالوانیزه به موازات لوله های افقی نصب می کنند که برای پوشش پلاستیکی سطح مناسبی بوجود می آورند و پس از پوشاندن گلخانه با پلاستیک تعدادی از همین سیمها روی پوشش پلاستیکی نصب می شوند تا پوشش گلخانه مستحکم تر شود.

در هنگام ساخت گلخانه باید نکات زیر را در نظر گرفت:

1. اگر سطح گلخانه خیلی وسیع باشد کنترل درجه حرارت و تهویه آن مشکل می باشد. لذا بهتر است سطح کشت در واحدهای کوچک و جداگانه 300-500 m2 تفسیم شود.

 2.   ارتفاع داربستی که بوته های خیار به آن بسته می شود حدودm  2 است. بنابراین ارتفاع دیواره های جانبی گلخانه باید حداقل 2 m باشد

3.   شیب سقف باید به اندازه ای باشد که استحکام کافی داشته باشد و آب باران و برف را روی خود نگه ندارد. از طرفی اگر ارتفاع خیلی باشد فضای اضافه گلخانه بیشتر شده و هزینه گرم کردن آن افزایش می یابد. لذا شیب را باید حدود 25-30% گرفت. البته در گلخانه کوآنست بدلیل انحنای سقف این مشکل تا حدود زیادی رفع می شود.

 

4.  در بعضی مواقع لازم است که هوای گلخانه را خارج کنیم و چون هوای گرم سبک است و معمولاً زیر سقف می ایستد بهتر است در سقف گلخانه دریچه هایی تعبیه شود که در مواقع لازم این دریچه ها باز شده و هوای گرم خارج شود. در گلخانه های کوآنست باز و بسته کردن این دریچه ها مشکل است. لذا در دیواره های جانبی گلخانه و به فاصله 1-1.5 m از سطح زمین دریچه هایی را جاسازی می کنند و در مواقع لزوم آنها را باز می کنند. در ضمن در دو انتهای گلخانه و در نزدیکی سقف دو پنکه (فن) قرار می دهند که هوای گرم زیر سقف را خارج کنند.

 5.   برای اینکه در هنگام ورود به گلخانه با باز کردن در ورودی هوای گلخانه بطور ناگهانی عوض نشود بعد از در ورودی یک اتاقک کوچک تعبیه می شود که ابتدا وارد این اتاقک می شویم و سپس به در اصلی گلخانه می رسیم و با باز کردن آن وارد فضای گلخانه می شویم.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ چهارشنبه 29 آذر 1396 ] [ 20:57 ] [ آریا برومندی ]
[ ]

آلایندگی پساب شهری در خاكهای كشاورزی (جزوه)

دسته بندیجزوه
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات10
حجم فایل10 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

آلایندگی پساب شهری در خاكهای كشاورزی :

چكیده
به منظور بررسی اثرات استفاده از لجن فاضلاب و سایر مواد زائد شهری و كشاورزی بر آلودگیهای میكروبی خاك ، چهار نوع كود آلی شامل لجن فاضلاب ، كود حیوانی ، كمپوست زباله و مخلوط كاه گندم و یونجه در آزمایشات گلخانه ای در قالب طرح های كاملا تصادفی مورد ارزیابی قرار گرفتند. بررسی تغییرات جمعیت میكروبی مخلوط كودهای فوق با خاك شامل باكتریها ، قارچها و آكتینومایستها بررسی تغییرات جمعیت كلیفرمها و شناسایی تعدادی از آنها و همچنین شناسایی انواع میكرو فلور غالب در تیمارهای مختلف به روش اسلاید پنهان ، از اهداف اختصاصی در تحقیق فوق بوده است. بیشترین جمعیت باكتریها و قارچها در كودهای كمپوست زباله و لجن فاضلاب و بیشترین جمعیت آكتینومایست ها در كاه گندم مشاهده شد. شمارش كلیفرمها نشان داد كه در هفته اول انكوباسیون ، جمعیت كلیفرمها بخصوص در كود حیوانی بسیار زیاد است. در این مدت وجود بعضی از باكتریهای كلیفرم در كودهای لجن فاضلاب ، حیوانی و كمپوست زباله تشخیص داده شد. همچنین در این تحقیق ، تكنیك اسلاید پنهان به عنوان یكی از بهترین روشهای بررسی تنوع اكولوژیكی موجودات ذره بینی خاك معرفی شده است.
كلمات كلیدی: لجن فاضلاب ، خاك، محیط زیست ، میكروارگانیسم ها

مقدمه
خاك می تواند موجب انتقال عوامل بیماریزای بسیاری از امراض عفونی گردد(11) . تعداد میكروبهایی كه از طریق فضولات به خاك اضافه می شوند ، به وسعت آلودگی های خاك می افزایند. بررسی خصوصیات فیزیكی و شیمیایی مواد زائد یا به عبارتی كودهای آلی ، مدتهاست كه به منظور بهینه سازی و استفاده آگاهانه از آنها صورت می پذیرد(9)در این میان خصوصیات بیولوژیكی كودهای آلی در مطالعات فوق نادیده گرفته می شود و توصیه به استفاده از كودهای آلی بدون بررسیهای همه جانبه بیولوژی و زیست محیطی آنها صورت می گیرد. از آنجایی كه خاك پایگاه موجودات خشكی زی بویژه جوامع انسانی است و انتقال عوامل پاتوژن از راههای گوناگون توسط گرد و غبار از راه تنفس و زخمهای سطحی بدن به انسان و حیوان صورت می گیرد ، بنابراین خصوصیات بیولوژیكی و جمعیت فلور میكروبی بیماریزای خاك را باید تعیین نمود. كلیفرمها كه از باكتریهای خانواده انتروباكتریاسه هستند ، معمولا به عنوان شاخص آلودگی آب و خاك مورد ارزیابی قرار می گیرند(8). 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ چهارشنبه 29 آذر 1396 ] [ 20:57 ] [ آریا برومندی ]
[ ]

تحقیق اکوسیستم (کشاورزی و زراعت)

دسته بندیکشاورزی و زراعت
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات10
حجم فایل10 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

اکوسیستم

گیاهان (مانند علف در علفزار) انرژی خورشید را از طریق فتوسنتز به انرژی شیمیایی ذخیره شده ، تبدیل می کنند. این انرژی در سلولهای گیاه ذخیره شده و جهت رشد ، اصلاح و تکثیر آن استفاده می گردد. گاوها و سایر حیوانات، انرژی ذخیره شده در علف یا دانه را استفاده نموده و آن را به انرژی ذخیره شده ای در بدن خود تبدیل می کنند. زمانیکه ما گوشت و سایر محصولات حیوانی را می خوریم ، ما نیز آن انرژی را در بدن خود ذخیره می کنیم. ما از این انرژی ذخیره شده برای راه رفتن ، دویدن ، دوچرخه سواری و یا حتّی خواندن یک مطلب برروی اینترنت استفاده می کنیم. اکوسیستم و زنجیره ی غذایی:در محیط زیستی عوامل غیر زنده مانند خاک ، آب ، گازها و غیره به همراه جانداران وجود دارند. موجودات زنده با هم و با محیط غیر زنده خود ارتباطی متقابل برقرار می‌سازند. این ارتباط‌ها برای بقای محیط زیست بسیار لازمند. کارشناسان محیط زیست هنگام بررسی ، مناطق زیستی را مورد مطالعه قرار می‌دهند. هر منطقه زیستی شامل موجودات زنده ویژه عوامل غیر زنده است اکوسیستم نام دارد و دانشی که به بررسی اکوسیستم‌ها می‌پردازد. اکولوژی نامیده می‌شود. عوامل زنده اکوسیستم جانداران را براساس نقشی که در محیط دارند به دسته‌های زیر تقسیم می‌شوند. 1. موجودات تولید کننده (گیاهان سبز) 2. موجودات مصرف کننده (جانوران) 3. موجودات تجزیه کننده (باکتری‌ها و قارچ‌ها) ارتباط موجودات زنده با هم دیگر مهم ترین ارتباط غذایی است که به صورت زنجیره غذایی و شبکه غذایی در جریان است. علاوه بر ارتباط کلی میان جانداران که به صورت زنجیره غذایی نشان داده می‌شود. انواع دیگری از ارتباط نیز میان آنها وجود دارد که در آن الزاما ارتباط غذایی منجر به از بین رفتن طرفین نمی‌شود بلکه در این نوع ارتباط جانداران به زیستن در کنار هم ادامه می‌دهند. ارتباط غذایی زنجیره غذایی اگر وابستگی غذایی یک موجود زنده را با موجود زنده دیگر به صورت A→B نمایش دهیم بدین معنی است که موجود زنده A غذای موجود زنده B است و به عبارت دیگر B از A تغذیه می‌کند. بدین ترتیب می‌توانیم روابط غذایی زیر را که بین چند موجود زنده برقرار می‌شود نشان دهیم. در این روابط هر موجود زنده به صورت حلقه‌ای از یک زنجیر با موجود زنده دیگر مربوط می‌شود. هر یک از این روابط را یک زنجیره غذایی می‌نامند. در تمام این زنجیره‌های غذایی حلقه اول یک گیاه سبز است حلقه دوم یک جاندار گیاهخوار است و حلقه‌های بعدی را موجودات گوشتخوار تشکیل می‌شوند. شبکه غذایی چند زنجیره غذایی که با یکدیگر ارتباط داشته باشند یک شبکه غذایی را بوجود می‌آورند. شبکه حیات همه شبکه‌های غذایی با یکدیگر ارتباط دارند بطوری که همه موجودات زنده کره زمین یک شبکه غذایی بزرگ را تشکیل می‌دهد این شبکه غذایی بزرگ ، شبکه حیات نام دارد. نوع دیگر ارتباط جانداران با هم رقابت در رقابت یک موجود به چیزهایی که مورد نیاز موجود زنده دیگر نیز هست احتیاج پیدا می‌کند. مثلا جانوران بین یافتن غذا و لانه سازی و غیره با هم رقابت می‌کنند. در عمل رقابت گاهی دو رقیب با یکدیگر با خبر نیستند. بعضی از رقابت‌ها میان جانداران یک گونه و برخی دیگر در بین جاندارانی که از گونه‌های متفاوت است صورت می‌گیرد. موضوع مورد رقابت اغلب جانوران غذاست. رقابت تختصاص به جانوران ندارد. گیاهان نیز برای بدست آوردن نور ، آب و کانی‌ها با هم به رقابت می‌پردازند. هم زیستی هم زیستی یعنی زندگی کردن با یکدیگر و با هم زیستن اما در اکولوژی منظور از هم زیستی هر نوع ارتباط نزدیک میان دو نوع موجود زنده است صورت‌هایی از هم زیستی عبارتند از: هم سفرگی در این نوع هم زیستی یکی از افراد ، نه سود می‌برند و نه زیان و دیگری سود می‌برد. مانند رابطه چسبیدن ماهی بادکش‌دار ، بدن کوسه ماهی ، که ماهی بادکش دار در این رابطه سود می‌برد. همیاری در این نوع هم زیستی دو موجود زنده هر دو از یکدیگر بهره می‌برند

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ چهارشنبه 29 آذر 1396 ] [ 20:57 ] [ آریا برومندی ]
[ ]

تحقیق آفتاب دهی خاک (کشاورزی و زراعت)

دسته بندیکشاورزی و زراعت
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات11
حجم فایل10 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

آفتاب دهی خاک ( soil solarization  )

مقدمه:

بیماریهای خاكزی و آفات خسارات بسیار زیادی را در زمینهای كشاورزی و محصولات كشاورزی در دنیا بوجود می آورند.در مورد گیاهان جالیزی و میوه ها و … برخی از بیماریهای خاكزی علفهای هرز و نماتد بطور نسبی با آفتكش ها، قارچكش ها و علف كشها در خاك كنترل شده اند مانند متیل بروماید كلر، كلرین و    .

 اما استفاده از ضدعفونی كننده های خاك برای كنترل آفات همیشه آثار زیانباری برروی جانوران و انسان داشته است و باعث شده كه علاوه بر هزینه بالا و پیچیده بورن روشهای آفت زدایی اثرات سمی مهم برروی گیاهان و خاك بجا بگذارد.

   Soil solarizationیك روش غیر شیمیایی است كه بسیاری از آفات و پاتوژنهای خاكزاد را كنترل می كند. از این تكنیك ساده انرژی حرارتی خورشید جذب میشود و تغییرات فیزیكی و شیمیایی و بیولوژیك در خاك بوجود می آید. صفحات پلاستیكی شفاف از جنس پلی اتیلن برروی سطح خاك مرطوب در ماههای گرم تابستان گذاشته می شود و درجه حرارت خاك را به سطحی می رساند كه برای بسیاری از پاتوژنهای خاكزاد گیاهی و بذر علفهای هرز و نماتدها و جوانه های گیاهان انگل و كنه های ساكن در خاك كشنده است.

 این روش برای گیاهان جالیزی و یكساله بهترین نتایج بهتری را داشته است. هرچه كرت بزرگتر باشد كنترل  مؤثرتر است. 

مناطق بزرگتر از 30 اینچ بهتر جواب می دهد زیرا كرتهای كوچكتر از 30 اینچ دارای یك اثر مسیریابی در لبه های خارجی دارند.

 

عملیات     soil solarization:

   soil solarizationدر كارونیای جنوبی بخوبی انجام میشود. بهمین دلیل هرچه درجه حرارت در ماههای تابستان بالاتر باشد و هر چقدر پلاستیك را بمدت بیشتری در جای خود    بگذاریم به نتایج بهتری می رسیم. مدت زمان طولانی لازم است تا نتایج قابل قبولی برای از بین بردن علفهای هرز مقاوم بدست آید.

    Soil solarizationشامل 5 مرحله می باشد كه می بایست همه را بدقت و بترتیب انجام دهیم.كه شامل مراحل زیر است:

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ چهارشنبه 29 آذر 1396 ] [ 20:56 ] [ آریا برومندی ]
[ ]

تحقیق آفات مهم انباری (کشاورزی و زراعت)

دسته بندیکشاورزی و زراعت
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات7
حجم فایل8 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

آفات مهم انباری

1- سوسك بزرگ كابینت            Trogoderma        versscolor

راسته coleoptero              و خانواده   Dermestidne

حشره كامل شبیه لمبه گندم است طول بدن آن 2-4 میلی متر، شكل آن بیضی و به رن سیاه می باشد.

روی هر یك از بالبوشها موهای خاكستری رنگ وجود دارد كه تراكم آنها سبب ایجاد *** عرضی نامنظم گردیده است. حشره كامل و لارو را در طبیعت در زیر پوست درختان نیز می توان یافت كه از مواد حیوانی مختلف تغذیه می كنند. در آسیای مركزی یكی از آفات مهم تخم پروانه و پیله كرم ابریشم به شمار می رود. لارو آن به خز، پوست، چرم، مواد پشمی و غیره حمله می كند، و همچنین به محصولات گیاهی خشك، مواد داروئی، غلات انباری و فراورده های غذایی نیز خسارت شدید وارد می سازد. حشره كامل 20 تا 30 روز زندگی كرده و تخمگذاری یك هفته پس از ظهور انجام می گیرد. هر حشره ماده حدود 50 تخم می گذارد این حشره معمولاً 1 تا 2 نسل و در مناطق گرمسیری 3 نسل در سال دارد.

سوسك عدس                       Bruchus Lentis

راسته        cdeoptera      و خانواده        Bruchidne

سوسك عدس كه در ایران در سال 1340 توسط فرحبخش گزارش شده است و فقط به عدس حمله كرده و خسارت آن شدید است. حشره كامل سوسك كوچكی است به طول 3 تا 5/3 میلی متر و به عرض 4/1 میلیمتر. شاخكها 11 مفصلی و مفاصل از قاعده به سمت بالا به تدریج بزرگ تر می شود. پاهای جلوئی نارنجی رنگ ولی قاعده رانها دودی رنگ است. پاهای وسطی به استثنای رانها كه سیاه رنگ است نارنجی و پاهای عقبی سیاه است و در انتهای هر ران دو زائده خار مانند دیده می شود.

سوسك عدس تا حدودی شبیه سوسك نخودفرنگی بوده و در سال فقط یك نسل دارد و زمستان را به صورت حشره كامل سپری می كند، بعد از یك دوره ی كوتاه تغذیه جفتگیری انجام می شود ماده ها تخم های خود را به وسیله ی یك ماده ی لزج روی غلافهای عدس می چسبانند. دوره ی رشد جنین كوتاه و به طور متوسط 10 روز به طول می انجامد. لاروهای حیوان به محض خارج شدن از تخم به داخل غلاف نفوذ كرده و از آنجا به درون خانه راه پیدا می كنند، اگر لاروی بعد از خروج از تخم نتواند بلافاصله به داخل غلاف نفوذ كند از بین خواهد رفت. لاروها پس از این كه به رشد كامل رسیدند در داخل دانه محل مناسبی برای شفیره شدن درست می كنند و در آنجا تبدیل به شفیره می شوند و سپس حشرات كامل ظاهر می شوند.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ چهارشنبه 29 آذر 1396 ] [ 20:56 ] [ آریا برومندی ]
[ ]

تحقیق آفات پسته (کشاورزی و زراعت)

دسته بندیکشاورزی و زراعت
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات15
حجم فایل282 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

- سوسك سرشاخه خوار پسته Hylesinus vestitus:

   این حشره در تمام مناطق پسته كاری كشور شیوع داشته و در مناطق پسته كاری استان كرمان به نام سوسكو نیز نامیده می شود. حشرات كامل  استوانه ای شكل و به طول 3 تا5/3 میلی متر، رنگ عمومی بدن زرد مایل به خرمائی،

ظهور حشرات كامل از اواسط فروردین است. حشرات كامل به جوانه هائی كه در محل اتصال دمبرگ قرار دارند حمله كرده و با حفر دالانی كوتاه به طول 2 تا 4 سانتیمتر وارد شاخه های جوان می گردند.  سوسك ها از اواسط مهر بتدریج از كانالهای تغذیه ای خود در روی درختان پسته خارج شده و به سمت چوب های تازه هرس شده و یا چوب هائیكه كه در طی همان سال خشك شده اند هجوم آورده و با نفوذ در آنها و ایجاد كانال در داخل آنها تخم ریزی می نمایند. هر حشره ماده در حدود 80 تخم می گذارد.  لاروها در زیر پوست شاخه های تازه خشك شده زندگی نموده و ضمن تغذیه دالانهائی حفر می نمایند.  زمستان گذرانی حشره به صورت لارو بوده و در اوایل بهار لاروها تبدیل به شفیره شده و سپس حشرات كامل با سوراخ نمودن پوست خارج می شوند. این آفت دارای یك نسل در سال است.

                                                 

                                          

شكل‌ 10- حشره‌ كامل سوسك سرشاخه خوار پسته  

 شكل‌ 11- كانال تخم ریزی و تغذیه لارو ها

مبارزه و كنترل:

1- مبارزه شیمیائی: حشره كش آندوسولفان به نسبت 5/2 تا 3 در هزار به اضافه نفت سفید 10 تا 12 لیتر در هزار همراه با صابون مایع به مقدار5/2 در هزاردر مرحله تغذیه حشرات كامل از جوانه های پسته بر روی حشرات كامل مؤثر می باشد.

2- مبارزه غیرشیمیائی: 1- جمع آوری و سوزانیدن چوبهای خشك و تازه هرس شده

2- تله گذاری چوبهای خشك و تازه هرس شده بصورت ماهیانه از مهر تا اسفند وجمع آوری و سوزانیدن چوبهای تله گذاری شده

2- سوسك طوقه و ریشه پسته (كاپنودیس) Capnodis sp.:

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ چهارشنبه 29 آذر 1396 ] [ 20:56 ] [ آریا برومندی ]
[ ]

تحقیق اصول بهداشت شیر (کشاورزی و زراعت)

دسته بندیکشاورزی و زراعت
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات9
حجم فایل11 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

اصول بهداشت شیر

عوامل موثر در کیفیت بهداشتی شیر از مرحله تولید تا مصرف

  مقدمه   

شیر و محصولات لبنی فرآورده ای با اهمیت در برنامه غذایی هر خانوار است و به دلیل وجود ترکیباتی نظیر پروتئین ، چربی ، لاکتوز و املاح مختلف برای زندگی و سلامتی انسان لازم و ضروری می باشد . بنابراین شیر مصرفی باید دارای کیفیت مطلوب و عاری از هر گونه آلودگی باشد تا هم نیازهای جامعه را تامین و هم از انتقال بیماریهای گوناگون جلوگیری نماید .

هنوز در بسیاری از مناطق روستایی و عشایری با توجه به شرایط منطقه ای ، نوع و تعداد دام ، ، شیر دوشی با دست و به روش سنتی انجام می گیرد که بدون توجه به مسائل بهداشتی از وسایل نا مناسب و غیر بهداشتی در تهیه آن استفاده می شود که منجر به فاسد شدن شیر میگردد .

شیر به دلیل داشتن مواد و ترکیبات مختلف ، محیط مناسبی جهت رشد میکروب می باشد که با شناخت عوامل موثر بالا بردن کیفیت شیر و جلوگیری از فاسد شدن آن نظیر بهداشت دام ، نحوه دوشش ، صاف کردن ، سرد کردن سریع شیر ، بهداشت وسایل شیر دوشی ، تانکر های حمل شیر و آب مورد استفاده در دامداریها جهت شستشوی وسایل شیر دوشی ، می توان مانع از فاسد شدن آن شد.

همچنین شناخت عوامل موثر بر کیفیت بهداشتی شیر در کارخانه ها نظیر نگهداری شیر خام در تانک های ذخیره ، وجود حوضچه های ضد عفونی کننده در مدخل ورودی کارخانه ، تنظیم دما و زمان مناسب پاستوریزاسیون ، شستشوی مسیر و تانک های ذخیره ، وضعیت بهداشتی پرسنل سالن تولید و بسته بندی و همچنین توجه به کیفیت و بهداشت شیر از مرحله توزیع تا مصرف نقش مهمی در کیفیت و بهداشت شیر دارد.

عوامل موثر در بالا بردن کیفیت شیر در دامداریها   

الف ) سلامت دام : سالم بودن دام از لحاظ بیماریهای عفونی نظیر سل ، تب مالت و نیز ورم پستان که اثرات منفی را در کیفیت شیر بجا می گذارد 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ چهارشنبه 29 آذر 1396 ] [ 20:56 ] [ آریا برومندی ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 صفحه بعد

دیگر امکانات