دانلود تحقیق جامع و کامل تأثیر تجارت الکترونیک برحسابداری (حسابداری)

دسته بندیحسابداری
فرمت فایلdocx
تعداد صفحات28
حجم فایل33 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

عنوان: دانلود تحقیق جامع و کامل تأثیر تجارت الکترونیک برحسابداری

دسته: حسابداری

فرمت: word( قابل ویرایش)

تعداد صفحه: 28 صفحه

این فایل شامل تحقیق جامع و کاملی با عنوان"تأثیر تجارت الکترونیک برحسابداری"می باشد که در حجم 28 صفحه همراه با توضیحات کامل با فرمت  wordتهیه شده است که می تواند به عنوان تحقیق درسهای بررسی موارد خاص در حسابداری و مباحث جاری در حسابداری رشته حسابداری مقطع کارشناسی ارشد مورد استفاده قرار گیرد. بخشهای عمده این فایل شامل موارد زیر می باشد:

مقدمه

تعریف تجارت الكترونیك

علل ورود سازمانها به تجارت الکترونیک

تاریخچه تجارت الکترونیک

چارچوب‌ نظری تجارت الكترونیك‌

ابزارهای تجارت الکترونیک

محدودیتهای تجارت الکترونیکی

مزایا و معایب تجارت الکترونیک

مدلهای تجارت الکترونیک

تجارت فروشنده با فروشنده

تجارت مصرف کننده با مصرف کننده

تجارت دولت با مصرف کننده

تجارت حکومت- حکومت

تجارت نقطه به نقطه

جایگاه تجارت الکترونیک در ایران

تاثیرگذاری تجارت الكترونیك در تمام سطوح مختلف تجارت

نقش استفاده از تجارت الکترونیک در توسعه فروش و بازاریابی شرکتها

تجارت الكترونیكی و سرمایه‌گذاری

تاثیر تجارت الکترونیک بر داده ها

سیستم های برنامه ریزی منابع سازمان ((ERP

زبان نشانه گذاری توسعه پذیر(XML)

پاسخ فن اوری به گزارش های سریع و پیشرفته

تاثیر فناوری های داده محور بر حسابداری

منابع و ماخذ

تحقیق تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است.

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ جمعه 1 دی 1396 ] [ 14:22 ] [ آریا برومندی ]
[ ]

دانلود پاورپوینت تأثیر تجارت الکترونیک بر حسابداری (حسابداری)

دسته بندیحسابداری
فرمت فایلpptx
تعداد صفحات37
حجم فایل625 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

عنوان: دانلود پاورپوینت تأثیر تجارت الکترونیک بر حسابداری

دسته: حسابداری (ویژه ارائه کلاسی درس بررسی موارد خاص در حسابداری- مباحث جاری در حسابداری)

فرمت: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 37 اسلاید

این فایل در زمینه " تأثیر تجارت الکترونیک بر حسابداری" می باشد که در حجم 37 اسلاید همراه با توضیحات کامل با فرمت پاورپوینت تهیه شده است که می تواند به عنوان سمینار  در کلاس درسهایبررسی موارد خاص در حسابداری و مباحث جاری در حسابداری رشته حسابداری مقطع کارشناسی ارشدمورد استفاده قرار گیرد. بخشهای عمده این فایل شامل موارد زیر می باشد:

مقدمه

تعریف تجارت الكترونیك

علل ورود سازمانها به تجارت الکترونیک

تاریخچه تجارت الکترونیک

چارچوب‌ نظری تجارت الكترونیك‌

ابزارهای تجارت الکترونیک

محدودیتهای تجارت الکترونیکی

مزایا و معایب تجارت الکترونیک

مدلهای تجارت الکترونیک

تجارت فروشنده با فروشنده

تجارت مصرف کننده با مصرف کننده

تجارت دولت با مصرف کننده

تجارت حکومت- حکومت

تجارت نقطه به نقطه

جایگاه تجارت الکترونیک در ایران

تاثیرگذاری تجارت الكترونیك در تمام سطوح مختلف تجارت

نقش استفاده از تجارت الکترونیک در توسعه فروش و بازاریابی شرکتها

تجارت الكترونیكی و سرمایه‌گذاری

تاثیر تجارت الکترونیک بر داده ها

سیستم های برنامه ریزی منابع سازمان ((ERP

زبان نشانه گذاری توسعه پذیر(XML)

پاسخ فن اوری به گزارش های سریع و پیشرفته

تاثیر فناوری های داده محور بر حسابداری

منابع و ماخذ

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ جمعه 1 دی 1396 ] [ 14:22 ] [ آریا برومندی ]
[ ]

پاورپوینت ازدواج 60 اسلاید مناسب جهت تحویل پروژه پایانی بسیار کامل (پاورپوینت)

دسته بندیپاورپوینت
فرمت فایلpptx
تعداد صفحات60
حجم فایل1.17 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پاورپوینت ازدواج

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ جمعه 1 دی 1396 ] [ 14:22 ] [ آریا برومندی ]
[ ]

خام خواری و گیاه خواری (پزشکی)

دسته بندیپزشکی
فرمت فایلpdf
تعداد صفحات9
حجم فایل10 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

خام خواری

در رژیم غذایی خام خواری ، تنها از  غذاهای نپخته و غذاهایی که در طبیعت وجود داشته و کسی آنها را آماده مصرف نکرده است استفاده می کنند. اغلب از انواع  میوه، سبزیجات، مغز میوه و دانه آن در این رژیم غذایی استفاده می شود. تعریف دقیقی از رژیم خام خواری وجود ندارد و در جاهای مختلف از مواد غذایی متفاوتی استفاده می شود. آنچه بین تمام انواع رژیم های خام خواری مشترک است این است: «به غذایی خام می گویند که آن را بیش از 46 درجه سانتی گراد حرارت نداده و همچنین آن را قبلاً در فریزر قرار نداده باشیم.
خام خوار به فردی گفته می شود که تنها غذاهای خام مصرف می کند. نکته اینجاست که مصرف چه مقدار از مواد خام سبب می شود که فردی را خام خوار بنامیم. بیشتر متخصصین معتقدند که اگر 75 درصد از غذای مصرفی فردی یا بیش از این مقدار را مواد غذایی خام تشکیل دهند، چنین فردی را می توان خام خوار به حساب آورد.
خام گیاه خوار هااعتقاد دارند که این رژیم متعلق به دوران ماقبل تاریخ است؛ زمانی که انسان ها هنوز آتش را کشف نکرده بودند. همچنین باور دارند که دستگاه گوارش انسان به خصوص برای هضم مواد غذایی خام و انواع سبزیجات تکامل یافته است.
آرتوری ویرتانن، زیست شیمیدانی که جایزه نوبل دریافت نمود، به عنوان یکی از طرفداران رژیم خام خواری شناخته شد. او نشان داد که آنزیم های  موجود در غذاهای نپخته، هنگام جویدن ماده غذایی خام در دهان آزاد می شوند. این آنزیم با آنزیم های دیگر که بدن آنها را تولید می کند واکنش نشان داده و در نهایت گوارش ماده غذایی را به بهترین نحو انجام می دهند.

این رژیم در قرن 20 طرفداران بیشتری یافت، پس از اینکه پزشکان ثابت کردند که رژیم غذایی که دارای میوه و سبزیجات باشد قادر است بیماری های بسیاری را بهبود بخشد. تا مدتها رژیم غذایی خام خواری را زیر مجموعه ای از رژیم گیاه خواری به حساب می آوردند تا اینکه در سال 1975م، رژیم خام خواری به عنوان یک رژیم غذایی مستقل و متفاوت از گیاه خواری به ثبت رسید.
از آن زمان، این رژیم غذایی محبوبیت امروزی خود را پیدا کرد و اولین رستوران هایی که این دسته از غذاها را عرضه می کردند در کالیفرنیا و نیویورک تأسیس شدند.
بسیاری از پزشکان و متخصصین  تغذیه رژیم غذایی خام خواری را تأیید نموده اند. متخصصین تغذیه این نوع رژیم را برای درمان  چاقی که امروزه در جوامع توسعه یافته بسیار شایع است مفید می دانند. این رژیم برای درمان بیماری های عروق قلبی،  سرطان و دیابت و بیماری های مربوط به سیستم ایمنی مناسب می باشد.

اخیراً در آریزونا تحقیقی را بر روی کودکانی انجام داده اند که 75 درصد از غذای مصرفی این کودکان از مواد غذایی خام تهیه شده است. طرفداران این رژیم عقیده دارند که اگر میزان مصرف کالری و اسیدهای چرب ضروری کافی باشد، افراد با هر سنی می توانند انواع غذاهای خام را مصرف کنند و این رژیم برای همه مناسب است.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ جمعه 1 دی 1396 ] [ 14:22 ] [ آریا برومندی ]
[ ]

پی دی اف چه کنیم تا بیشتر زنده بمانیم (پزشکی)

دسته بندیپزشکی
فرمت فایلpdf
تعداد صفحات105
حجم فایل1.971 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پی دی اف چه کنیم تا بیشتر زنده بمانیم 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ جمعه 1 دی 1396 ] [ 14:21 ] [ آریا برومندی ]
[ ]

چند گیاه دارویی (پزشکی)

دسته بندیپزشکی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات9
حجم فایل11 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

درباره «اسفناج» چه می‌دانید؟

نتایج تحقیقات علمی جدید نشان می‌دهد كه گیاه اسفناج خاصیت ضد سرطانی بسیار بالایی دارد به همین علت به سلطان گیاهان معروف است. 
معمولا از اسفناج هم به صورت خام در سالاد و پخته در تهیه برخی غذاها مانند آش و بورانی استفاده می‌شود.
اسفناج دارای مقادیر زیادی ویتامین‌های A ، B، B2 و C بوده و در درمان برخی بیماریها مفیدست.
همچنین، این گیاه دارای عناصر معدنی مانند آهن و یدست، كه به خاطر داشتن آهن، مصرف آن به اشخاص كم خون توصیه می‌شود.
این گیاه به دلیل داشتن ویتامین‌ها و املاح گوناگون، برای زنان باردار بسیار مفید و نشاط آور و در درمان افسردگی نیز مؤثر و بوی بد دهان را از بین می‌برد.
پس از پختن اسفناج نباید آب آن را دور ریخت، چرا كه سرشار از املاح و ویتامین‌هاست و یك نوشیدنی بسیار مناسب محسوب می‌شود.

فوائد گردو برای بیماران دیابتی

نتایج یك مطالعه جدید نشان می دهد گردو سطح كلسترول خوب خون (HDL) در بیماران دیابتی تیپ دو را كه در معرض ابتلا به آرترواسكلروز عروق قلب هستند ، افزایش می دهد.
طبق گزارش ارائه شده در سایت هلث اند ایج یك رژیم غذایی روزانه نسبتا كم چرب (یا كمتر از 30 درصد كالری به صورت چربی) كه شامل 30 گرم گردو باشد ، منحنی لیپیدی بیماران دیابت تیپ دو را بهبود می بخشد. گردو حاوی مقادیر قابل ملاحظه ای اسیدهای چرب اشباع نشده (اسیدهای چرب امگا – سه) است كه مسوول این تاثیرات سودمندند. اسیدهای چرب امگا – سه مقاومت به انسولین را كه یكی از علایم اولیه دیابت تیپ دو است ، بهبود می بخشد.
در این مورد كه گردو از هر نوع آجیل دیگر میزان امگا – سه بیشتری دارد ، تردیدی وجود ندارد. میزان امگا – سه در انواع آجیل شامل بادام ، پسته ، بادام زمینی ، فندق 0.4 انس در هر گرم و در گردو 2.5 گرم در هر انس می باشد. اما لازم به ذكر است كه برخی انواع دیگر آجیل نقاط قوت خود را دارند. برای مثال بادام بیشترین میزان ویتامین E بادام زمینی بیشترین میزان نیاسین ، فندق از بالاترین مقدار منگنز و پسته از حداكثر میزان فتیواسترول ها برخوردار است.
بنابراین اگر آجیل دوست دارید ، محدوده انتخاب شما برحسب كمبودی كه احساس می كنید ، وسیع است. اما شاید بهترین انتخاب ، افزایش مصرف امگا – سه با خوردن 10 گردو در روز باشد.

انار بوی بد دهان را از بین می‌برد

انار سرشار از ویتامینهای E,C,B,A، مواد قندی، پتاسیم، منیزیم و اسیدهای آلی است.
پوست، ریشه و ساقه درخت انار تانن فراوان و الكالوئیدهای مختلف دارد كه یكی از آنها پله تیرین است كه بهترین داروی بیماریهای انگلی روده است.
انار میوه‌ای سرد و خنك و خوردن انار از ابتلا به بیماری قند جلوگیری می‌كند.
مركز بهداشت و درمان استان مركزی اعلام كرد: انار خون را تصفیه كرده و تقویت‌كننده قلب است.
مصرف انار بوی بد دهان را از بین برده و دهان را پاك می‌كند.
انار شیرین را جهت تسكین درد سینه، سرفه و انار ترش را جهت كاهش غلظت خون، فشار خون و چربی خون مصرف كنید.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ جمعه 1 دی 1396 ] [ 14:21 ] [ آریا برومندی ]
[ ]

تحقیق چگونه چربی خود را بسوزانیم (پزشکی)

دسته بندیپزشکی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات9
حجم فایل10 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

چگونه چربی خود را بسوزانیم؟

شاید هر ماه مطالب بسیاری را در ارتباط با انواع روشهای كم كردن چربی بدن یا مبارزه با آن در مجلات و سایر منابع مربوط بخوانید. ولی چیزی كه مهم است،داشتن یك برنامه مناسب تغذیه ورزش توام با یكدیگر می باشد
در اینجا قصد داریم شما را از شیوه مذكور با خبر سازیم. با رعایت نكته به نكته موارد آن زودتر از آنچه فكر می كنید، بدنی سالم و ساخته شده را خواهید یافت. چنانچه برخی از موارد را فراموش كردید، نگران نباشید. تنها كار هر روزتان را به پایان برسانید در انجام موارد مذكور در این روش كه در اختیارتان گذاشته می شود، از خود پشتكار نشان دهید. مطمئن باشید فردا نیز می توانید كوتاهی امروز را در مورد یك یادو نكته از موارد روش مذكور را تلافی بكنید. برنامه طرح شده شامل یك برنامه ریزی مشخص ۲۴ ساعته مربوط به روش آب كردن چربی و داشتن سلامت می باشد.
● ۷ صبح : پس از یك خواب نیرو بخش در سراسر شب، از جا برخیزید. صبح خود را با نوشیدن ۱۲ اونس (هر ۸ اونس یك لیوان) آب آغاز كنید.
نوشیدن آب در طول روز علاوه بر داشتن مزایای فوق العاده در بدن و حفظ سلامت آن، از بروز گرسنگی و به اصلاح ضعف رفتن دل در بین وعده های غذایی جلوگیری می كند. نیز مصرف H۲O موجب افزایش تمركز شما در فكر كردن و بهبود و روش عملكرد شما می شود. بنابراین زود بلند شده و آب فراوان بنوشید.
● ۱۵ .۷ صبح:برای مدت ۳۰ دقیقه یك ورزش مناسب بدنسازی راانجام دهید. این انتخاب می تواند مربوط به یك وسیله تمرین در خانه یا دوچرخه سواری شاید بیرون از خانه و یا دویدن باشد. یك تحقیق در سوئیس نشان داده است كه چنانچه شما صبح زود قبل از خوردن صبحانه به ورزش بپردازید، چربی بیشتری آب می كنید تا اینكه قبل از آن بخواهید صبحانه بخورید. یك ورزش صبحگاهی قادر است متابولیسم بدن شما را برای تمام روز قوی نگه دارد.
● ۸ صبح: صبحانه ای غنی از پروتئین سبك، كربوهیدرات های پیچیده و فیبر مصرف كنید. برای مثال املتی شامل ۳ سفیده تخم مرغ و یك زرده، یك لیوان كوچك آب پرتقال و یك كاسه كشمش با سوپ جو (Oatmeal).

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ جمعه 1 دی 1396 ] [ 14:21 ] [ آریا برومندی ]
[ ]

تحقیق درباره چشم (پزشکی)

دسته بندیپزشکی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات7
حجم فایل95 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

چشم :

 

كره چشم نام خوبی است زیرا چشم انسان به واقع شبیه كره ای است كه قطر آن 5/2 سانتی متر و وزن آن حدود 7گرم است.

لایه ی خارجی كره چشم ، صلبیه است كه از بافت رشته ای سفید رنگ و محكمی تشكیل شده است و این همان بخشی است كه “سفیدی” چشم نامیده می شود. در بخش میانی جلوی چشم ، صلبیه شفاف می گردد و نور می تواند عبور كند. این بخش قرنیه نام دارد.

قرنیه از پوشش ظریف ، حساس و شفافی به نام ملتحمه پوشیده شده است. ملتحمه آبگونه ای تولید می كند و با كمك غدد اشكی بخش جلوی چشم را تمیز و مرطوب نگه می دارد.

در داخل صلبیه لایه نازكی به رنگ قرمز تیره است كه مشیمه نام دارد.این لایه حاوی رگهای خونی است كه لایه های مختلف چشم را تغذیه می كنند. مشمیه همچنین حاوی سلول های رنگدانه ای است كه نور را جذب می كنند و از بازتابیدن آن روی لایه حساس به نور چشم جلوگیری می نمایند.

لایه مشیمیه در جلوی چشم به عنبیه عضلانی مبدّل می شود. در وسط عنبیه حفره ای به نام مردمك وجود دارد كه نور از میان آن به داخل چشم عبور می كند.

درون مشیمیه لایه دیگری به نام شبكیه است. این لایه حاوی سلول هایی است كه نور را دریافت و به پیامهای عصبی الكتریكی تبدیل می كنند. پیامها توسط اعصابی كه از پشت چشم عبور می كنند به عصب بینایی كه مغز می رود منتقل می شوند. در محلی كه كلیه اعصاب از چشم خارج می شوند هیچ سلول شبكیه ای حساس به نوری وجود ندارد ، این ناحیه قادر به تشخیص نور نیست از این رو به آن نقطه كرو می گویند.

كره چشم به دوحفره تقسیم میشود:حفره جلویی پشت قرنیه قراردارد وحاوی مایع زلال وشفافی به نام زلالیهاست.پشت این حفره،عنبیه است   وبعد ازآن عدسی قراردارد.عدسی شفاف است ونور را روی شبكیه متمركزمی كند.حفره پشت عدسی كه حجم كره چشم راتشكیل می دهدحاوی جسم ژلاتینی شفافی به نام زجاجیه است.

ساختمان چشم وچگونگی بینایی

     قسمت سفید كره چشم صلبیه Sclera نامیده می شود .نور ازقرنیه Cornea كه بافتی شفاف است ،وارد چشم می شود.

    قرنیه با تمركز نور موجب عبور آن از میان مردمك  Pupilمی شود. مردمك دریچه گردوتاریكی است كه در مركز  عنبیهIris   قرار دارد و به عنوان یك دیافراگم   (دوربین عكاسی)   میزان   نورعبوری را تنظیم می نماید. مردمك درتاریكی گشاد و در روشنایی تنگ می گردد .

   عدسی چشم Lens در پشت مردمك قرار دارد .عضلات چشمی عد سی را برای متمركز كردن شعاعهای نورانی بر  روی شبكیه Retina  (به خصوص هنگام مطالعه ) تنظیم می كنند، که به این عمل تطابق می گویند.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ جمعه 1 دی 1396 ] [ 14:21 ] [ آریا برومندی ]
[ ]

تحقیق چشم کامل (پزشکی)

دسته بندیپزشکی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات106
حجم فایل171 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

چشم :

كره چشم نام خوبی است زیرا چشم انسان به واقع شبیه كره ای است كه قطر آن 5/2 سانتی متر و وزن آن حدود 7گرم است.

لایه ی خارجی كره چشم ، صلبیه است كه از بافت رشته ای سفید رنگ و محكمی تشكیل شده است و این همان بخشی است كه “سفیدی” چشم نامیده می شود. در بخش میانی جلوی چشم ، صلبیه شفاف می گردد و نور می تواند عبور كند. این بخش قرنیه نام دارد.

قرنیه از پوشش ظریف ، حساس و شفافی به نام ملتحمه پوشیده شده است. ملتحمه آبگونه ای تولید می كند و با كمك غدد اشكی بخش جلوی چشم را تمیز و مرطوب نگه می دارد.

در داخل صلبیه لایه نازكی به رنگ قرمز تیره است كه مشیمه نام دارد.این لایه حاوی رگهای خونی است كه لایه های مختلف چشم را تغذیه می كنند. مشمیه همچنین حاوی سلول های رنگدانه ای است كه نور را جذب می كنند و از بازتابیدن آن روی لایه حساس به نور چشم جلوگیری می نمایند.

لایه مشیمیه در جلوی چشم به عنبیه عضلانی مبدّل می شود. در وسط عنبیه حفره ای به نام مردمك وجود دارد كه نور از میان آن به داخل چشم عبور می كند.

درون مشیمیه لایه دیگری به نام شبكیه است. این لایه حاوی سلول هایی است كه نور را دریافت و به پیامهای عصبی الكتریكی تبدیل می كنند. پیامها توسط اعصابی كه از پشت چشم عبور می كنند به عصب بینایی كه مغز می رود منتقل می شوند. در محلی كه كلیه اعصاب از چشم خارج می شوند هیچ سلول شبكیه ای حساس به نوری وجود ندارد ، این ناحیه قادر به تشخیص نور نیست از این رو به آن نقطه كرو می گویند.

كره چشم به دوحفره تقسیم میشود:حفره جلویی پشت قرنیه قراردارد وحاوی مایع زلال وشفافی به نام زلالیهاست.پشت این حفره،عنبیه است   وبعد ازآن عدسی قراردارد.عدسی شفاف است ونور را روی شبكیه متمركزمی كند.حفره پشت عدسی كه حجم كره چشم راتشكیل می دهدحاوی جسم ژلاتینی شفافی به نام زجاجیه است.

عنبیه ومردمك

وقتی راجع به رنگ چشم افراد صحبت می كنیم درواقع به عنبیه كه حفره سیاهی(مردمك)دروسط آن است اشاره می كنیم.عنبیه حاویسلولهایرنگدانه ای است كه باعث میگرددچشم افرادرنگهای گوناگونیداشته باشد.چنین منحصربه فردهستند.رنگ چشم هیچ تاثیری دربهتردیدن ماندارد.وظیفه عنبیه رنگی تنظیم كردن میزان نوری است كه به چشم وارد میشود.

عنبیه این كاررابه وسیله دوگروه عضله انجام می دهد.یك گروه عضله عنبیه رابازمی كند وگروه دیگرسبب بسته شدن آن می شود.هنگامی كه نورتغییرمیكندعضلات داخل عنبیه كشیده یاكوتاه می شوند واندازه مردمك راتغییرمی دهندتامیزان نوری راكه واردچشم می شود كنترل كنند.درنوركم،مردمك ممكن است تاعرض8 میلیمترگشادترشود تانور بیشتری به شبكیه برسد.درنورزیاد،مردمك ممكن است به اندازه نوك سنجاق ریزشود.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ جمعه 1 دی 1396 ] [ 14:21 ] [ آریا برومندی ]
[ ]

تحقیق چرا باید فعال باشیم (پزشکی)

دسته بندیپزشکی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات23
حجم فایل16 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

مزیت های تمرین (فعالیت فیزیكی )

انجام فعالیت های بدنی یك جزء لازم در مداوای اشخاصی می باشد كه دیابت دارند .این فعالیت ها به تمام كسانی كه قند دارند كمك می كند وزنشان را كنترل می كند .حساسیت انسولین را بهبود می بخشد و یك دید و بینش سالمتر روحی را برای آنها به ارمغان می آورد و عوامل خطر زای قلبی عروقی را كاهش می دهد .با ارائه رهنمود های مناسب ,مردمی كه دیابت دارند می توانند با ایمنی فعالیت های بدنی را انجام دهند .طرح فعالیت بدنی با توجه به علاقه ,سن سلامتی عمومی و سطح تناسب و شایستگی فیزیكی متفاوت می باشد .وقتی شخصی بدون دیابت فعالیت می كند سطوح انسولین كاهش می یابد در حالی كه هورمونهای تعدیل كننده (به ویژه گلو كاگون ) را افزایش می دهد .بنابر این استفاده از گلوكز زیاد شده توسط ماهیچه فعال دقیقاً منطبق بر تولید گلوكز زیاد شده توسط كبد می باشد .در اشخاصی كه دارای بیماری دیابت و البته به انسولین می باشند گلیسمیك حاصل از فعالیت بدنی با توجه به كنترل همه جانبه دیابت ,گلوكز پلاسما و سطوح انسولین در شروع تمرین ,شدت فعالیت تمرین ,مقدار غذای قبلی و شرایط قبلی متفاوت می باشد .یك متغیر مهم سطح انسولین پلاسما در طی تمرین و بعد از آن می باشد .سطوح بالای انسولین هیپو گلیسم را فعال می كند كه این به علت این مساٌله است كه گلوكز ماهیچه ای دارای انسولین زیاد توسط ماهیچه فعال جذب می شود ، بر عكس به علت وجود سطح پایین انسولین در بدن یك فردی كه از تزریق انسولین استفاده می كند تولید گلوكز اسید های چرب ادامه می یابد ,در حالی كه ,جذب آنها كم می شود. این امر منجر به افزایش زیاد در گلوكز پلاسما و سطوح كتون می شود .در اشخاصی كه دیابت بدون تزریق انسولین دارند ,كنترل گلوكز خون با تمرین های بدنی افزایش می یابد .این به علت تحریك و حساسیت انسولین افزایش یافته می باشد كه منجر به استفاده جانبی گلوكز نه تنها در زمان تمرین بلكه بعد از آن می شود .از آنجا كه حساسیت  انسولین بوجود آمده در 48 ساعت بعد از تمرین از بین می رود ,تكرار زمان تمرین در فواصل معین به منظور كاهش قدرت و تحمل گلوكز كه در ارتباط با دیابت غیر وابسته به انسولین    می باشد ,ضروری است .این تمرین كه انسولین را افزایش می دهد ,بدون ایجاد تغییر در وزن بدن صورت می گیرد .تمرین همچنین تاثیر هورمونهای تعدیل كننده را كاهش می دهد كه در عوض تولید گلوكز هپاتیك را نیز كاهش داده و همچنین منجر به افزایش كنترل گاوكز می شود سریع شود .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ جمعه 1 دی 1396 ] [ 14:21 ] [ آریا برومندی ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 صفحه بعد

دیگر امکانات