دانلود پاورپوینت نحوه ارائه صورت هاي مالي (استاندارد حسابداري شماره 1)

پاورپوینت-نحوه-ارائه-صورت-هاي-مالي-(استاندارد-حسابداري-شماره-1)
پاورپوینت نحوه ارائه صورت هاي مالي (استاندارد حسابداري شماره 1)
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: ppt
تعداد صفحات: 46
حجم فایل: 791 کیلوبایت
قیمت: 5000 تومان

دانلود پاورپوینت با موضوع نحوه ارائه صورت هاي مالي (استاندارد حسابداري شماره 1)،
در قالب ppt و در 46 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

هدف استاندارد حسابداری شماره 1
دامنه کاربرد استاندارد حسابداری شماره 1
کاربرد صورت هاي مالي با مقاصد عمومي
هدف‌ صورت هاي‌ مالي‌
مسئوليت تهيه صورت هاي مالي
اجزاي‌ صورت هاي‌ مالي‌
ارائه مطلوب و رعايت استانداردهاي حسابداري
موارد افشا در صورت انحراف از استانداردهاي حسابداري
رويه هاي حسابداري
تداوم فعاليت
مبناي تعهدي
ثبات رویه
اهمیت
تجمیع
تهاتر
شرایط تهاتر
شرايط تهاتر اقلام دريافتني و پرداختني
شرايط تهاتر درآمدها و هزينه ها
اطلاعات مقايسه اي
اصلاح نحوه ارائه يا طبقه بندي
صورت هاي مالي اساسي
اقلام اصلي ترازنامه
تعديل اقلام اصلي ترازنامه
نحوه قضاوت نسبت به ارائه جداگانه اقلام اصلي ديگر در ترازنامه
اقلام اصلي صورت سود و زیان
نحوه طبقه بندي و انعکاس هزينه هاي عملياتي در صورت سود و زيان
اطلاعاتي که در ترازنامه يا در يادداشت هاي توضيحي افشا مي شود
اهم تفاوت های ترازنامه
اهم تفاوت های صورت سود و زیان
اهم تفاوت های صورت سود و زیان جامع
اهم تفاوت های صورت جریان وجه نقد
اهم تفاوت های صورت تغییرات حقوق صاحبان سرمایه
اهم تفاوت های یادداشت های توضیحی


توضیحات:
این فایل در زمینه نحوه ارائه صورت هاي مالي (استاندارد حسابداري شماره 1) می باشد که در حجم 46 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل با فرمت پاورپوینت تهیه شده است که می تواند به عنوان ارائه کلاسی (کنفرانس) درس های بررسی مسائل جاری حسابداری و حسابرسی رشته حسابداری در مقطع کارشناسی ارشد مورد استفاده قرار گیرد.

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن، کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است.

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 22:35 ] [ آریا برومندی ]
[ ]

دانلود پاورپوینت درآمد عملیاتی (استاندارد حسابداری شماره 3)

پاورپوینت-درآمد-عملیاتی-(استاندارد-حسابداری-شماره-3)
پاورپوینت درآمد عملیاتی (استاندارد حسابداری شماره 3)
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: ppt
تعداد صفحات: 57
حجم فایل: 704 کیلوبایت
قیمت: 5000 تومان

دانلود پاورپوینت با موضوع درآمد عملیاتی (استاندارد حسابداری شماره 3)،
در قالب ppt و در 57 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

دامنه کاربرد
تعاریف اصطلاحات
نحوه اندازه گیری درآمد عملیاتی
نحوه شناسایی درآمد در مبادله کالا و خدمات
شرایط شناسایی درآمد کالا
موارد خاص فروش کالا
تفاوت کالای امانی و فروش
شرایط شناسایی درآمد خدمات
نمونه هایی از شناخت درآمد خدمات
سود تضمین شده، درآمد حق امتیاز و سود سهام
افشا


توضیحات:
این فایل در زمینه درآمد عملیاتی (استاندارد حسابداری شماره 3) می باشد که در حجم 57 اسلاید، همراه با تصاویر، توضیحات کامل و مثال های تشریحی با فرمت پاورپوینت تهیه شده است که می تواند به عنوان ارائه کلاسی (کنفرانس) درس بررسی مسائل جاری حسابداری  و حسابرسی رشته حسابداری مورد استفاده قرار گیرد.

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن، کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است.

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 22:35 ] [ آریا برومندی ]
[ ]

دانلود فیلم آموزش کامل درس پنجم زبان انگلیسی هفتم (My appearance: ظاهر من)

فیلم-آموزش-کامل-درس-پنجم-زبان-انگلیسی-هفتم-(my-appearance-ظاهر-من)
فیلم آموزش کامل درس پنجم زبان انگلیسی هفتم (My appearance: ظاهر من)
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: flv
حجم فایل: 548 کیلوبایت
قیمت: 5500 تومان

دانلود فیلم آموزش کامل درس پنجم زبان انگلیسی هفتم (My appearance: ظاهر من)،
در قالب فایل flv، شامل:

درس پنجم: ظاهر من (My appearance)
- گفتگو (Conversation)
- تمرینات (Practices)
- صداها و حروف (Sounds and Letters)
- شنیداری و خواندنی (Listening and Reading)
- کلیه تمرینات درس پنجم کتاب کار (Work Book)
- لغت نامه تصویری (Photo Dictionary)


توضیحات:
کتاب زبان انگلیسی پایه هفتم از 8 درس تشکیل شده است. در این بسته آموزشی، کلیه مطالب درس پنجم زبان هفتم در قالب 1 ویدئو و یک در مدت زمان 50 دقیقه تدریس شده است.


ویژگی های بسته آموزشی:
زمان کل: 50 دقیقه
تعداد ویدئوها: 1
حجم فایل دانلودی: 63 مگابایت
قابل پخش با کامپیوتر، لب تاب و تلویزیون
آموزش همراه با تصاویر کتاب اصلی

مطالب سایر درس های کتاب حاضر و سایر کتاب های مقاطع مختلف را می توانید از همین سایت دانلود کنید.

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 22:35 ] [ آریا برومندی ]
[ ]

دانلود فیلم آموزش کامل درس چهارم زبان انگلیسی هفتم (My family: خانواده من)

فیلم-آموزش-کامل-درس-چهارم-زبان-انگلیسی-هفتم-(my-family-خانواده-من)
فیلم آموزش کامل درس چهارم زبان انگلیسی هفتم (My family: خانواده من)
فرمت فایل دانلودی: .rar
فرمت فایل اصلی: FLV
حجم فایل: 264 کیلوبایت
قیمت: 5500 تومان

دانلود فیلم آموزش کامل درس چهارم زبان انگلیسی هفتم (My family: خانواده من)،
در قالب فایل flv، شامل:

درس چهارم: خانواده من (My family)
- گفتگو (Conversation)
- تمرینات (Practices)
- صداها و حروف (Sounds and Letters)
- شنیداری و خواندنی (Listening and Reading)
- کلیه تمرینات درس چهارم کتاب کار (Work Book)
- لغت نامه تصویری (Photo Dictionary)


توضیحات:
کتاب زبان انگلیسی پایه هفتم از 8 درس تشکیل شده است. در این بسته آموزشی کلیه مطالب درس چهارم زبان هفتم در قالب 1 ویدئو و یک در مدت زمان 48 دقیقه تدریس شده است.


ویژگی های بسته آموزشی:
زمان کل: 48 دقیقه
تعداد ویدئوها: 1
حجم فایل دانلودی: 60 مگابایت
قابل پخش با کامپیوتر، لب تاب و تلویزیون
آموزش همراه با تصاویر کتاب اصلی

مطالب سایر درس های کتاب حاضر و سایر کتاب های مقاطع مختلف را می توانید از همین سایت دانلود کنید.

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 22:35 ] [ آریا برومندی ]
[ ]

دانلود فیلم آموزش کامل درس سوم زبان انگلیسی هفتم (My age: سن من)

فیلم-آموزش-کامل-درس-سوم-زبان-انگلیسی-هفتم-(my-age-سن-من)
فیلم آموزش کامل درس سوم زبان انگلیسی هفتم (My age: سن من)
فرمت فایل دانلودی: .rar
فرمت فایل اصلی: FLV
حجم فایل: 264 کیلوبایت
قیمت: 4500 تومان

دانلود فیلم آموزش کامل درس سوم زبان انگلیسی هفتم (My age: سن من)،
در قالب فایل flv، شامل:

درس سوم: سن من (My age)
- گفتگو (Conversation)
- تمرینات (Practices)
- صداها و حروف (Sounds and Letters)
- شنیداری و خواندنی (Listening and Reading)
- کلیه تمرینات درس سوم کتاب کار (Work Book)
- لغت نامه تصویری (Photo Dictionary)


توضیحات:
کتاب زبان انگلیسی پایه هفتم از 8 درس تشکیل شده است. در این بسته آموزشی، کلیه مطالب درس سوم زبان هفتم در قالب 1 ویدئو و یک در مدت زمان 34 دقیقه تدریس شده است.


ویژگی های بسته آموزشی:
زمان کل: 34 دقیقه
تعداد ویدئوها: 1
حجم فایل دانلودی: 42 مگابایت
قابل پخش با کامپیوتر، لب تاب و تلویزیون
آموزش همراه با تصاویر کتاب اصلی

مطالب سایر درس های کتاب حاضر و سایر کتاب های مقاطع مختلف را می توانید از همین سایت دانلود کنید.

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 22:34 ] [ آریا برومندی ]
[ ]

دانلود فیلم آموزش کامل درس دوم زبان انگلیسی هفتم (My classmates: همکلاسی های من)

فیلم-آموزش-کامل-درس-دوم-زبان-انگلیسی-هفتم-(my-classmates-همکلاسی-های-من)
فیلم آموزش کامل درس دوم زبان انگلیسی هفتم (My classmates: همکلاسی های من)
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: FLV
حجم فایل: 548 کیلوبایت
قیمت: 5000 تومان

دانلود فیلم آموزش کامل درس دوم زبان انگلیسی هفتم (My classmates: همکلاسی های من)،
در قالب فایل flv، شامل:

درس دوم: همکلاسی های من (My Classmates)
- گفتگو (Conversation)
- تمرینات (Practices)
- صداها و حروف (Sounds and Letters)
- شنیداری و خواندنی (Listening and Reading)
- کلیه تمرینات درس دوم کتاب کار (Work Book)
- لغت نامه تصویری درس های اول و دوم (Photo Dictionary)


توضیحات:
کتاب زبان انگلیسی پایه هفتم از 8 درس تشکیل شده است. در این بسته آموزشی کلیه مطالب درس دوم زبان هفتم در قالب 1 ویدئو و یک در مدت زمان 40 دقیقه تدریس شده است.


ویژگی های بسته آموزشی:
زمان کل: 40 دقیقه
تعداد ویدئوها: 1
حجم فایل دانلودی: 50 مگابایت
قابل پخش با کامپیوتر، لب تاب و تلویزیون
آموزش همراه با تصاویر کتاب اصلی

مطالب سایر درس های کتاب حاضر و سایر کتاب های مقاطع مختلف را می توانید از همین سایت دانلود کنید.

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 22:34 ] [ آریا برومندی ]
[ ]

دانلود فیلم آموزش کامل درس اول زبان انگلیسی هفتم (My name: اسم من)

فیلم-آموزش-کامل-درس-اول-زبان-انگلیسی-هفتم-(my-name-اسم-من)
فیلم آموزش کامل درس اول زبان انگلیسی هفتم (My name: اسم من)
فرمت فایل دانلودی: .rar
فرمت فایل اصلی: FLV
حجم فایل: 264 کیلوبایت
قیمت: 5000 تومان

دانلود فیلم آموزش کامل درس اول زبان انگلیسی هفتم (My name: اسم من)،
در قالب فایل flv، شامل:

درس اول: اسم من (My name)
- گفتگو (Conversation)
- تمرینات (Practices)
- صداها و حروف (Sounds and Letters)
- شنیداری و خواندنی (Listening and Reading)
- کلیه تمرینات درس اول کتاب کار (Work Book)


توضیحات:
کتاب زبان انگلیسی پایه هفتم از 8 درس تشکیل شده است. در این بسته آموزشی کلیه مطالب درس اول زبان هفتم در قالب 1 ویدئو و یک در مدت زمان 38 دقیقه تدریس شده است.


ویژگی های بسته آموزشی:
زمان کل: 38 دقیقه
تعداد ویدئوها: 1
حجم فایل دانلودی: 49 مگابایت
قابل پخش با کامپیوتر، لب تاب و تلویزیون

مطالب سایر درس های کتاب حاضر و سایر کتاب های مقاطع مختلف را می توانید از همین سایت دانلود کنید.

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 22:34 ] [ آریا برومندی ]
[ ]

دانلود پاورپوینت آزمایشگاه بیوشیمی

پاورپوینت-آزمایشگاه-بیوشیمی
پاورپوینت آزمایشگاه بیوشیمی
فرمت فایل دانلودی: .ppt
فرمت فایل اصلی: ppt
تعداد صفحات: 119
حجم فایل: 1462 کیلوبایت
قیمت: 39000 تومان

دانلود پاورپوینت با موضوع آزمایشگاه بیو شیمی،
در قالب ppt و در 119 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

کاربرد اسپکترو فتومتری در بیوشیمی
اندازه گيري غلظت يك محلول
دانسيته اپتيك يا آبسوربنس
قانون بیر لامبرت
میزان عبور یا ترا نسمیتانس
مثال در مورد جذب و عبور
نحوه درجه بندی دستگاه اسپکتروفوتومتر
روش كار و اندازه گيري جذب يك محلول
انتخاب طول موج مناسب جهت اندازه گیری جذب
روش انجام آزمایش
روش هاي جدا كردن مواد از يكديگر
آزمايش قندها يا گلوسيدها:
دسته اول- منوساكاريدها
دسته دوم- اليگوساكاريدها
دسته سوم- پلي ساكاريدها
واكنش رنگي قندها
واكنش هاي اختصاصي قندها:
1- واكنش موليش
2- واكنش بارفود (Barfoed)
3- واكنش مور (Moor)
4- واكنش بنديكت (Benedict)
5- واكنش فهلينگ (Fehling)
6- واكنش سليوانوف (Selivanoff)
7- واكنش بيال (Bial)
8- واكنش تشكيل اوزازن
9- هيدروليز ساكارز
10- واكنش يد
تعیین تیتر محلول بندیکت
تعیین مقدار قند احیا کننده
گلوكزاوری
جستجوي گلوكز و قندهاي احيا كننده به روش بنديكت
تهيه معرف بنديكت براي گلوكز
جستجوی گلوکز در ادرار
ليپيدها يا چربي ها
طبقه بندي ليپيدها:
1- اسيدهاي چرب
2- چربي هاي خنثي (گليسيريدها)
3- موم ها
4- فسفوليپيدها
الف- گليسروفسفوليپيده
ب-  اسفنگوفسفوليپيدها
5 – استروئيدها
آزمايش هاي ليپيدها:
1- حلاليت
2- هيدروليز گليسريدها
واکنش صابون با یون کلسیم 
واکنش صابون با اسید
3- آزمايش چربي هاي اشباع نشده
ب) اكسيداسيون چربي هاي اشباع نشده به وسيله پرمنگنات پتاسيم
ج) تشخيص چربي هاي اشباع شده از چربيهاي اشباع نشده
4- شناسايي گليسرول در تركيب يك گليسريد
5- روش هاي مختلف تشخيص گليسرول
ب) تبديل گليسرول به آلدئيد گليسريك و دي هيدروكسي استن
كلسترول
شنا سایی کلسترول:
الف) آزمايش سالكوفسكي (Salkowski)
ب) آزمايش ليبرمن – بورشارد (Liebermann-Burchard)
ج) رسوب کلسترول باديژيتونين
7- انديس صابوني كردن (Saponification)
کار برد عدد صابونی
8- انديس يد (Iodine Number)
صابونی کردن چیست؟
اندیس صابونی
اندازه گيري انديس صابوني
مواد و محلولهاي لازم
انديس پراكسيد
الف- خطاي ناشي از اكسيژن
حلال مناسب برای اندازه گیری پر اکسید
ج- شرايط واكنش
محلول های لازم در اندازه گيري انديس پراكسيد
روش اندازه گیری اندیس پرکسید
اسيدهاي آمينه و پروتئين ها
واكنش هاي اختصاصي اسيدهاي آمينه:
1- حلاليت
2- واكنش گزانتو پروتئيك (Xanthoproteic)
3- واكنش ميلون (Millon)
5- واكنش نين هيدرين (Ninhydrine)
روش آزمایش با نین هیدرین
6- آزمايش اسيدهاي آمينه گوگرد دار (Sulfur Test)
7- آزمايش ساكا گوچي (Sakaguchi)
تشخيص و تعيين مقدار يك اسيد آمينه به وسيله فرمل تيتراسيون
تعيين مقدار يك اسيد آمينه
محاسبه مقدار میلی گرم اسید آمینه
نقطه ايزو الكتريك اسيدهاي آمينه و پروتئين ها
تعريف PH ايزو الكتريك
اندازه گيري PH ايزو الكتريك كازئين
كلسترول
اصول روش اندازه گیری کلسترول در سرم
اندازه گيري دانسيته اپتيك ومحاسبه
آنزيم ها
واكنش هاي عمومي آنزيم:
1- بررسی اثر درجه حرارت روي فعالیت آنزيم ها
2- فعاليت آنزيم:
الف ) اثر غلظت آنزيم
ب) اثر غلظت سوبسترا
3- اثر PH روي فعاليت آنزيم ها
4- اختصاصي بودن عمل آنزيم ها
آزمایش اختصاصی بودن آنزیم ها
5- اثر مهاركننده ها و ضد عفوني كننده ها

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 22:34 ] [ آریا برومندی ]
[ ]

دانلود فیلم آموزش کامل درس ششم زبان انگلیسی هفتم (My house: خانه من)

فیلم-آموزش-کامل-درس-ششم-زبان-انگلیسی-هفتم-(my-house-خانه-من)
فیلم آموزش کامل درس ششم زبان انگلیسی هفتم (My house: خانه من)
فرمت فایل دانلودی: .rar
فرمت فایل اصلی: FLV
حجم فایل: 264 کیلوبایت
قیمت: 5000 تومان

دانلود فیلم آموزش کامل درس ششم زبان انگلیسی هفتم (My house: خانه من)،
در قالب فایل flv، شامل:

درس ششم: خانه من (My house)
- گفتگو (Conversation)
- تمرینات (Practices)
- صداها و حروف (Sounds and Letters)
- شنیداری و خواندنی (Listening and Reading)
- کلیه تمرینات درس ششم کتاب کار (Work Book)
- لغت نامه تصویری (Photo Dictionary)


توضیحات:
کتاب زبان انگلیسی پایه هفتم، از 8 درس تشکیل شده است. در این بسته آموزشی کلیه مطالب درس ششم زبان هفتم در قالب 1 ویدئو و یک در مدت زمان 36 دقیقه تدریس شده است.


ویژگی های بسته آموزشی:
زمان کل: 36 دقیقه
تعداد ویدئوها: 1
حجم فایل دانلودی: 45 مگابایت
قابل پخش با کامپیوتر، لب تاب و تلویزیون
آموزش همراه با تصاویر کتاب اصلی


مطالب سایر درس های کتاب حاضر و سایر کتاب های مقاطع مختلف را می توانید از همین سایت دانلود کنید.

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 22:34 ] [ آریا برومندی ]
[ ]

دانلود پاورپوینت کتاب زراعت عمومی کمال سادات اسمعیلان

پاورپوینت-کتاب-زراعت-عمومی-کمال-سادات-اسمعیلان
پاورپوینت کتاب زراعت عمومی کمال سادات اسمعیلان
فرمت فایل دانلودی: .ppt
فرمت فایل اصلی: ppt
تعداد صفحات: 314
حجم فایل: 3592 کیلوبایت
قیمت: 50000 تومان

دانلود پاورپوینت کتاب زراعت عمومی کمال سادات اسمعیلان،
در قالب ppt و در 314 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

فصل اول: كلیات و تعاریف
مقدمه
روند رشد جمعیت
تئوری مالتوس
نیازمندی به سوخت و الیاف
كلیات زراعت

فصل دوم: گروه بندی گیاهان زراعی
گروه بندی گیاهان زراعی
انواع طبقه‌ بندی گیاهان زراعی:
1- طبقه بندی علمی گیاهان
2- بر اساس طول عمر
3- بر اساس وسعت و دامنه كشت
4- بر اساس هدف تولید
5- بر اساس راهكارهای مدیریتی
6- بر اساس عملیات زراعی مشترك
7- بر اساس عكس العمل به طول روز
8- بر اساس طول فصل رشد
9- بر اساس دمای مطلوب رشد
10- سایر تقسیم بندی های گیاهان زراعی
طبقه بندی علمی گیاهان
گروه بندی بر اساس طول عمر
گروه بندی بر اساس وسعت و دامنه كشت
طبقه بندی گیاهان زراعی بر اساس هدف تولید
طبقه بندی گیاهان زراعی بر اساس راهكارهای مدیریتی
تقسیم بندی بر اساس عملیات زراعی مشترك
گروه بندی بر اساس عكس العمل به طول روز
گروه بندی بر اساس فصل رشد
گروه‌بندی بر اساس دمای مطلوب رشد

فصل سوم: اندام‌های گیاه (شكل، ساختمان، وظایف)
چرخه زندگی گیاهان
اندام‌ های تشكیل دهنده پیكره گیاه
انواع سیستم ریشه‌ای
ساقه
انواع ساقه:
ساقه‌های آبی
ساقه‌های هوایی
ساقه‌های زمینی
برگ
انواع برگ
آرایش برگ روی ساقه
وظیفه برگ
ساختمان گل :
كاسه گل (كاسبرگ ها)‌
جام گل (گلبرگ ها)
نافه گل (پرچم ها)
مادگی گل (برچه ها)
میوه و دانه
انواع میوه:
میوه های ساده
میوه‌های مركب
دانه یا بذر
نحوه رشد محور جنینی

فصل چهارم: عوامل محیطی مؤثر بر رشد و نمو گیاهان
خاك
اجزای تشكیل دهندة خاك
مواد معدنی خاك
بافت خاك
ساختمان خاك
وزن مخصوص خاك
مواد آلی خاك
رطوبت خاك
طبقه بندی بیولوژیكی آب خاك
عوامل مؤثر در مقدار و مصرف آب قابل استفاده
هوای خاك
موجودات زنده خاك
رنگ خاك
دمای خاك
مواد غذایی خاك
واكنش خاك
خاك های اسیدی
خاك های هالومورفیك
هوا
گازهای اتمسفری
رطوبت هوا
دمای هوا
باد
آب
انواع گیاهان از نظر نیاز به آب:
1- گیاهان آبدوست (هیدروفیت)
2- گیاهان خشكی پسند (زروفیت ها)
3- گیاهان مزوفیت
كارآیی مصرف آب
تنش آب
اثرات فیزیولوژیك تنش خشكی
مكانیسم های مقاومت به خشكی
كیفیت آب
نور
كیفیت نور (Light spectral quality)
طول موج های مختلف طیف الکترومغناطیسی
شدت نور (Light intensity)
مدت تابش نور
درجه حرارت
صفر فیزیولوژیك
دماهای اصلی:
درجه حرارت كمینه یا حداقل
 دمای مطلوب یا بهینه
دمای بیشینه یا حداكثر
نیاز حرارتی گیاهان

فصل پنجم: آماده سازی بستر بذر
تهیه فیزیكی بستر بذر:
الف- عملیات شخم اولیه
ب- عملیات شخم ثانویه
ج- خاك ورزی در مرحله داشت
د- خاك ورزی پس از برداشت
ه- خاك ورزی در فصل آیش
و- خاك ورزی با اهداف ویژه:
1- زیر شكنی
2- شخم در خطوط تراز
3- شخم كاهشی یا شخم صفر
ادوات و تجهیزات آماده سازی زمین:
گاو آهن:
الف- گاو آهن های سوكی یا برگردان دار (moldboard plough)
ب- گاو آهن های بشقابی (disk plough)
ج- گاو آهن های اسكنه ای (chisel plough)
د- گاو آهن ایرانی
شخم
روش‌ های شخم:
الف - شخم كناری (ازهم)
ب - شخم میانی (برهم)
ج - شخم پیرامونی
د - شخم یك طرفه
عمق شخم:
شخم سطحی (15 تا 20 سانتیمتر)
متوسط (20 تا 25 سانتیمتر)
عمیق (25 تا 30 سانتیمتر)
خیلی عمیق (بیشتر از 30 سانتیمتر)
ادوات مورد استفاده در عملیات تكمیلی تهیه فیزیكی زمین عبارتند از:
دیسك
دندانه
‌ماله
‌غلتك
شیارساز
نهركن
مرزبند (Ridger)
ماله و ادوات تسطیح كننده زمین
آماده سازی زمین از نظر شیمیایی
نیتروژن (N)
فسفر (P)
پتاسیم (K)
كلسیم (Ca)
عناصر غذایی كم مصرف (ریزمغذی‌ها)
علل كاهش عناصر غذایی در خاك
انواع كودها
كودهای آلی:
1- كود حیوانی
2- كمپوست
3- كود سبز
كودهای معدنی
انواع كودهای شیمیائی:
1- كودهای نیتروژنی:
الف- كودهای نیتراتی
ج) كودهای آمیدی NH2
2- كودهای فسفری:
الف- محلول در آب
ب- نامحلول
3- كودهای پتاسیمی
4- كودهای مخلوط
5- كودهای میكرو (ریز مغذی ها)
 انتخاب نوع و میزان كود
زمان كود دهی:
1- قبل از كاشت  
2- بعد از كاشت
روش های كود دهی:
تزریقی
پراكندن
‌نواری
كناری
همراه با آبیاری
محلول پاشی یا تغذیه برگی
تهیه بیولوژیكی زمین

فصل ششم: بذر در زراعت
تعریف بذر در زراعت
سلامت بذر
بلوغ بذر
 اندازة بذر
عمر (سن) بذر
خلوص ژنتیكی بذر
خلوص بذر فیزیكی
ضد عفونی بذر
كرك زدایی
پیش جوانه زنی بذر قبل از كشت
عوامل محیطی مؤثر بر جوانه زنی بذر
خفتگی بذر
قوه نامیه بذر

فصل هفتم: عملیات كاشت
فصل بذر كاری:
1- گیاهان پائیزه:
2- گیاهان بهاره:
3- گیاهان دو فصله:
4- گیاهان تابستانه
تاریخ كاشت
روش های كاشت
بذر كاری به طریق دست پاش
بذر كاری ردیفی
بذر كاری كپه ای
 نشاء كاری (Transplanting)
عوامل مؤثر بر تعیین تراكم مطلوب بوته:
اندازه نهایی گیاه
طول دوره رشد
قدرت ترمیم فضا
نیاز به نور
رقابت علف‌های هرز
میزان بذر در هكتار
آرایش كاشت
عمق كاشت
وسایل كاشت
ردیف كار غلات دانه ریز
ردیف كار گیاهان علوفه ای
ردیف كار گیاهان وجینی
غده كار سیب زمینی
ماشین نشاء كار

فصل هشتم: عملیات داشت
آبیاری
زمان آبیاری
مقدار آب در هر نوبت آبیاری
روش های آبیاری:
1- آبیاری سطحی
2- آبیاری تحت فشار
3- آبیاری زیر زمینی
آبیاری غرقابی
آبیاری نشتی (جوی و پشته ای)
آبیاری شیاری 
آبیاری بارانی
 آبیاری قطره‌ای
تنك كردن
زمان تنك كردن
ابزار تنك كردن
واكاری
وجین و سله شكنی
خاك دادن پای بوته
كنترل آفات
روش های مبارزه با آفات:
1- مبارزه زراعی
2- كنترل مكانیكی
3- كنترل فیزیكی
4- كنترل بیولوژیكی
5- كنترل شیمیایی
انواع سموم آفت كش از نظر تركیب شیمیایی:
الف- آفت كش های گیاهی
ب- آفت كش های روغنی
ج- آفت كش های معدنی
د- حشره كش های آلی
بیماری های گیاهی
بیماریهای گیاهی بر اساسی نوع عامل بیماری زا:
1- بیماری های قارچی
2- بیماری های باكتریایی
3- بیماری های ویروسی
4- بیماری های نماتدی
كنترل بیماری های گیاهی
سم پاش‌ها
علف های هرز
انواع علف هرز از نظر مورفولوژی
انواع علف هرز از نظر نوع زندگی:
علف های هرز كامل
علف های هرز انگل
علف های هرز نیمه انگل
انواع علف هرز از نظر چرخه زندگی:
فهای هرز یكساله، دو ساله و چند ساله
روش های كنترل علفهای هرز:
روش مكانیكی
روش زراعی
روش بیولوژیكی
روش شیمیایی
انواع علفكش ها:
الف - از نظر طیف تأثیر
ب- از نظر نحوة ورود به بافت گیاهی:
تماسی
نفوذی یا سیستمیک
ج- از نظر زمان مصرف:
1- علفكش های دوران آیش
2- علفكش های قبل از كاشت (Preplant)
3- علفكش های پیش رویشی (Pre-emergence)
4- علفكش های پس رویشی (Post-emergence)
نحوه كاربرد علفكش ها

فصل نهم: عملیات برداشت محصول
زمان برداشت
زمان برداشت غلات
زمان برداشت گیاهان علوفه ای
زمان برداشت حبوبات
زمان برداشت در گیاهان غده ای
روش ها و وسایل برداشت
برداشت غلات دانه ریز
برداشت گیاهان علوفه‌ای
برداشت گیاهان علوفه‌ای سیلویی
برداشت گیاهان غده ای

فصل دهم: آیش و تناوب زراعی
تعریف آیش
تناوب زراعی
انتخاب نوع محصول در كشاورزی یك منطقه
عوامل مؤثر بر انتخاب تناوب زراعی:
اقتصاد آب آبیاری
میزان بهره وری از زمین
كنترل فرسایش خاك
كنترل علف های هرز، آفات و بیماری های گیاهی
توزیع نیروی انسانی و ماشین آلات
عوامل اقتصادی
اصول توالی محصولات در تناوب زراعی
نمونه هایی از تناوب های رایج در كشور

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
[ يکشنبه 24 دی 1396 ] [ 22:33 ] [ آریا برومندی ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 صفحه بعد

دیگر امکانات